Zoekmachine Optimalisatie

Je hebt een website, maar bent nog niet tevreden over de resultaten. Of je weet niet hoe je de resultaten het beste kunt meten. Dat is waar wij je bij kunnen helpen. Zoekmachine optimalisatie is een breed begrip. Zoekmachines baseren de posities van de zoekresultaten op meer dan 200 verschillende factoren. Zoekmachine optimalisatie is niets meer dan op zoveel mogelijk factoren het beste proberen te presteren.Het gaat dus niet alleen om de juiste tekst met de juiste zoekwoorden op je website. Dit is slechts een klein, maar natuurlijk wel een belangrijk deel. Waar we je overigens ook mee kunnen helpen. Neem daarvoor eens een kijkje op onze pagina over Online Copywriting.

Wat kan 2findyou en zoekmachine optimalisatie voor je betekenen?

Met zoekmachine optimalisatie helpen wij jou dus om beter te scoren in zoekmachines zoals Google. Wij analyseren jouw website en laten aan je zien waar er ruimte voor verbetering is. En natuurlijk wat jij kunt doen om meer, en de juiste, bezoekers naar je website te leiden. Als jij ons inhuurt leggen we jou bovendien in begrijpelijke taal uit hoe zoekmachines werken en welke factoren het meest belangrijk zijn. We gaan niet weg voordat we er zeker van zijn dat jij deze principes onder de knie hebt. Kort samengevat is dit wat je van ons kunt verwachten:

Kosten Zoekmachine Optimalisatie

Wij snappen dat je als ondernemer niet elke maand geld over hebt om te besteden aan het verbeteren van je website. Daarom bieden wij pakketten aan waaraan slechts eenmalige kosten zijn verbonden. Met zo’n pakket willen wij jou een vliegende start op internet geven. Wil je liever toch langer met ons werken? Dat kan! Vraag dan een offerte op maat aan.

Basis Optimalisatie

200

Eenmalig
  • Praktisch advies: hoe ga jij scoren in zoekmachines?
  • Beknopte scan van jouw website
  • Inzicht in de werking van zoekmachines
Dit wil ik!

TotaalpakketMeest Populair

450

Eenmalig
  • Alles uit Basis Optimalisatie
  • Op maat geschreven teksten (4 pagina’s à 300 woorden per pagina)
  • Volledige scan van jouw website
Dit wil ik!